(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Hovězí maso v římském hrnci

Potřebné ingredience
1kg hovězího masa ( já použila kližku ), 2 vetší cibule, 4 PL sojové omáčky, 2 PL protlaku ( kečup ), koření: harísa, česnekové, arabské, houbové - vše 1 KL
Postup přípravy
Maso nakrájíme na malé kousky, cibuli na půl kolečka, dáme do namočeného hrnce ( namáčím cca 20 minut ve studené vodě ), přidáme koření, sojovku a protlak, vše promícháme a zalejeme cca 0,5 l vody a dáme péci do trouby na cca 1,5 - 2 hodiny. Maso je krásně měkké a chuťově výborné. Jako přílohu můžeme dát čínské nudle nebo rýži.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Kopikop
(upraveno)
10. 5. 2008, 16:29
šmankote..to vypadá děsně ..to má být k jídlu??
nahlásit

Boban1
(upraveno)
10. 5. 2008, 16:33
@Kopikop
máte nějaký problém, něco se vám nezdá





nahlásit